Gitaardocent en ukelele docent


Bart van Osch heeft al meer dan 20 jaar ervaring als gitaardocent en ukelele docent. Hij is afgestudeerd als Docerend en Uitvoerend Musicus aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij klassiek gitaar studeerde bij Jan Goudswaard. Ook studeerde hij muziekwetenschappen aan de Rijksuniversiteit te Utrecht.


Naast klassiek gitaar speelt Bart in zijn uitvoerend werk ook steelstring gitaar, elektrisch gitaar, basgitaar, mandoline en ukelele.


Bart speelt onder andere in het salonorkest Grandisono, vanaf 1995 het hoforkest van het Koninklijk Huis. Met dit ensemble heeft Bart al bij vele staatsbezoeken opgetreden en speelde hij op het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima

“Ezel en Beer” en “Pim en Pom” (waarvoor hij ook de arrangementen schreef en orkestbanden maakte). Vanaf november 2015 tm april 2016 was hij te zien en te horen in de musical “Robert Long” (Tour door het land). In 2018/2019 begeleidde hij de musicals "The Addams Family" en "Evita".


Bart werkt(e) o.a. met Birgit Schuurman, Jim de Groot, Charly Luske, Hind, Berget Lewis, Ellen Pieters, Cystine Carreon, Karin Bloemen, Rob de Nijs, Maaike Widdershoven, Ben Cramer, Jenny Arean, Lone van Roosendaal, Freek Bartels, Bill van Dijk, William Spaaij, Paul Groot, Jeremy Baker, Mariska van Kolck, Tony Neef en Willeke Alberti.


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.


Bart van Osch speelt "Las Abejas - Augustin Barrios" :

Bart speelde in diverse radio- en tv uitzendingen, waaronder programma’s als chantal@avro (Chantal Janzen), Kunststof TV , De Concert Zender, Omroep Max Kerstspecial , Radio 5 Nostalgia (Hommage aan Sonneveld vanuit Carre), Radio 2.


Daarnaast heeft Bart vele nationale theaterproducties (van producenten Senf, De Graaf & Cornelissen, Albert Verlinde en Stage Entertainment) begeleid, zoals de musicals “The Last Five Years” , “Op Hoop van Zegen”, “The Full Monty”, “Volendam, de musical” , “Vroeger of Later”, “De Jantjes” , “Shrek”, “Sonneveld” en de kindervoorstellingen