Steeds meer mensen kiezen ervoor om online gitaar- en ukelele les te nemen. Met behulp van gebruiksvriendelijke video conference software, voor op de computer, laptop, tablet, I-Pad, smartphone, een gitaardocent bij je thuis.

Online les gitaarspelen werkt zeer effectief.


Met behulp van Zoom kom je in de online lesruimte.


Als je gebruik maakt van een laptop/desktop kun je zelf de les opnemen als video-bestand. Op die manier kun je zo vaak als je maar wilt de les terugkijken. Enorm handig tijdens je oefensessies!


Ook krijg je een eigen online mapje waarin je altijd kunt terugvinden wat er in de lessen zoal behandeld is.

Gitaarspelen leer je niet door filmpjes op internet te bekijken. Verkeerde gewoontes zijn daarmee snel aangeleerd, en zijn later moeilijk te herstellen. Wil je serieus gitaar leren spelen, dan heb je een gediplomeerde en vakkundige docent nodig. Iemand die jou de juiste speelhouding, de juiste (basis)techniek kan leren. Iemand die jou op het juiste spoor zet en houdt, waardoor je je tijd niet verspilt maar direct en effectief je doel kunt behalen.


Persoonlijke muzikale voorkeur


De online gitaarlessen zijn gericht op jouw persoonlijke muzikale voorkeur en smaak. Wil je klassiek gitaar, blues, pop, rock, metal, jazz, songwriting, theorie ? Alles is mogelijk !


De lessen zijn geschikt voor alle niveau's, van beginners tot gevorderden. De online gitaar- en ukelele lessen worden volledig op jouw muzikale voorkeur afgestemd. Je bepaalt je eigen tempo.


Heb je nog geen gitaar of ukelele ?


Je krijgt deskundig advies over welke instrumenten geschikt voor je zijn , waar je op moet letten bij de aanschaf van een gitaar of ukelele.

Online gitaarspelen - Hoe werkt het?