Schrijf je nu in voor online ukelele les !

Online Ukelele les, via Zoom, met live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online!

Wat doe je in de online ukelele les ?

Altijd plezier in muziek! Je leert de juiste ontspannen speelhouding, diverse technieken zoals strumming,

fingerpicking/fingerstyle en chucking, akkoorden , slagritmes waarmee je je favoriete liedjes kunt spelen. Daarnaast leer je ook hoe je een solo/melodie kunt spelen op de ukelele, muziektheorie, improviseren, muziek lezen en analyseren. De lessen zijn op maat en zullen worden afgestemd op jouw muzikale voorkeur en smaak !


Flexibiliteit


Met de strippenkaart heb je altijd flexibiliteit. Als de kaart vol is , kun je altijd weer een nieuwe kopen. Het is mogelijk om een vaste dag en lestijd af te spreken. Maar het is ook mogelijk om per keer een nieuwe afspraak te maken. Jij bepaalt zelf wanneer je de volgende les wilt hebben.


Beginners wordt aangeraden om wekelijks les te nemen. Dit voorkomt dat je jezelf verkeerde gewoontes aanleert. Door het volgen van de online ukelele lessen zul je met vakkundigheid op het juiste spoor worden gehouden, waardoor je geen tijd verspilt en zeer effectief je doelen kunt behalen!


Nieuw! Beginnerscursus ukelele voor volwassenen


Elke week 1 uur groepsles. Daarnaast ook nog wekelijks een online vragen-halfuurtje ! De groepslessen zijn zowel online als fysiek te volgen.


Meer info : beginnerscursus ukelele voor volwassenenUkelele docent Bart van Osch


Bart van Osch is een gediplomeerd docent met al meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven ! Naast het lesgeven heeft Bart ook ruime ervaring als uitvoerend musicus. Hij begeleidde vele nationale theaterproducties en speelt al meer dan 25 jaar voor het Koninklijk Huis.                                                      

Samenspelen?


Je kunt al snel jezelf of iemand anders begeleiden en liedjes spelen! Leuk on the beach, rond het kampvuur of gewoon thuis voor jezelf !

Overstappen op gitaar!


De overstap van ukelele naar gitaarspelen is een heel denkbare keuze! De mogelijkheden van de gitaar zijn enorm en je kunt het altijd een keer proberen!